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전자혀(Astree)를 활용한 연구 논문자료 입니다.
전자코, 전자혀, 전자눈 분석 장비를 활용한 연구 논문을 찾아 보고 싶으시면
되도록이면 구글(Google)에서 검색해 보시는 것을 추천 드립니다.
검색어는 : E-Nose, Heracles Neo, E-Tongue, Astree, E-Eye, Iris 등....
https://koreascience.kr/article/JAKO202514057604272.page
Analysis of the Quality Characteristics and Functionality of Seasoned Food according to the Content of Yuzu (Citrus junos Sieb.)
Abstract This study investigated quality characteristics and functional components of yuzu (Citrus junos Sieb.) pulp produced during yuzu juice processing by manufacturing it according to mixing ratio of yuzu pulp. Results of pH measurement showed that the
koreascience.kr
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2025_유자박 함량에 따른 조미식품의 이화학적 특성 및 기능성 분석_전자혀.pdf
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